I přes aktuální dění náš e-shop funguje bez omezení a balíčky odesíláme i s úsměvem pod rouškou :-) #holkyzlotosu

Hodnocení obchodu

5,0 1056 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1047x
4
7x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AT Avatar autora Anna Theerová | 5.6.2020
KZ Avatar autora Kateřina Zvonková | 1.6.2020
DP Avatar autora Daniela Pavlickova | 1.6.2020
Sice rychle dodani ale nelze platit hotove, velke minus !
M Avatar autora Markéta | 31.5.2020
ES Avatar autora Edita Sedlackova | 30.5.2020
MI Avatar autora Mia Ipser | 29.5.2020
LK Avatar autora Lenka Kutová | 29.5.2020
Avatar autora Ludmila Šindelářová | 29.5.2020
Naprostá spokojenost
CL Avatar autora Charlotte Leukert | 29.5.2020
Nakupuji jedine tady! Ani by me nenapadlo objednat si jinde. Holky obchudek vedou skvele. Vzdy jsem moc spokojena :)
Avatar autora Diana Švábenická | 29.5.2020
Vše v naprostém pořádku, doporučuji všem
LB Avatar autora Laura Brázdová | 29.5.2020
Můj druhý balíček a zdaleka ne poslední.. :-) rychlé dodání a ještě s přáním a drobnými dárečky, které zajisté potěší. Holky sleduji na Instagramu, kde moc hezky a konkrétnějí mluví o produktech, které nabízí, což je skvělé! Moc Vám fandím a ráda takové duše podpořím. Posílám pozdrav ze severu Čech.
MB Avatar autora Michaela Břicháčková | 28.5.2020
Byla jsem spokojená,rychlé dodání.Bylo to pěkně zabalené i s přáním.Děkuji a doporučuji.
AB Avatar autora Alla Baby S.r.o. | 24.5.2020
AK Avatar autora Amálie Koppová | 23.5.2020
Avatar autora | 23.5.2020
JM Avatar autora Julie Malíková | 23.5.2020
Je vidět, že tomuto obchůdku na lidech záleží :)
T Avatar autora TS | 23.5.2020
Super servis, hezký balíček, potěšil mě i osobní vzkaz.
AH Avatar autora Adéla Hošková | 22.5.2020
Rychle dodani a nadherny balicek se vzkazem ❤️
KN Avatar autora Kateřina Netolická | 22.5.2020
Krásně zabalený balíček, osobní přání a drobný dáreček. Rychle vyřízená objednávka jako bonus.. Děkuji a doporučuji!
EK Avatar autora Eliška Kudělková | 20.5.2020

Stránka 1 z 53 , položek celkem: 1056

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.