I přes aktuální dění náš e-shop funguje bez omezení a balíčky odesíláme i s úsměvem pod rouškou :-) #holkyzlotosu

Hodnocení obchodu

5,0 909 hodnocení
Přidat hodnocení
5
900x
4
7x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AT Avatar autora Andrea Tvarůžková | 29.3.2020
PW Avatar autora Pavlína Walterová | 29.3.2020
D Avatar autora Darina | 29.3.2020
MS Avatar autora Michaela Stehlikova | 29.3.2020
AT Avatar autora Anna Theerová | 27.3.2020
PS Avatar autora Petra Stachová | 27.3.2020
S obchodem jsem spokojena bez výhrad. Sehnala jsem zde zboží, které je v současnosti ve většině obchodů vyprodané. I přes platbu předem mi zboží bylo vcelku rychle doručeno. Komunikace obchodu také bez problému. Zabaleno i s milým vzkazem???? Obchod určitě doporučuji. Dle mé zkušenosti se nemusíte bát platby předem.
AL Avatar autora Alina Lytvyn | 27.3.2020
DN Avatar autora Denisa Navratilova | 27.3.2020
Naprosto, velmi rychle doručeno a krásně eko zabaleno ????
GV Avatar autora Gabriela Vlachová | 27.3.2020
KL Avatar autora Kristyna Latta | 27.3.2020
LM Avatar autora Lucie Machalová | 27.3.2020
Velmi rychlé dodání, skvělá komunikace a úžasně voňavý balíček. Jsem velmi spokojená a objednám určitě znovu!
EB Avatar autora Eva Benada | 26.3.2020
TM Avatar autora Tereza Matoušková | 25.3.2020
Super obchod s rychlým dodáním a bezva komunikací. Doporučuji.
NR Avatar autora Naďa Rabštejnková | 25.3.2020
MM Avatar autora Markéta Marešová | 24.3.2020
KV Avatar autora Kateřina Vašková | 24.3.2020
EP Avatar autora Eva Wolf Pechová | 24.3.2020
Naprostá spokojenost, velmi děkuji! Skvělý sortiment, skvělá komunikace obchodu. Rychlé zaslání zboží, krásné dárečky za nákup. Bezva podpora a inspirace na sítích.
MS Avatar autora Martina Skokanová | 23.3.2020
MF Avatar autora Monika Fajčáková | 23.3.2020
MK Avatar autora Michaela Klečková | 23.3.2020

Stránka 1 z 46 , položek celkem: 909

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.