detoxikační maska

Ochotně se zbavuji všeho, co mi již neslouží

lotos beauty blog

Pamatujete na vlasy, které jste mívali jako děti? Vlasy, které byly přirozeně lesklé, pevné a zdravé? To mohly jak vlasy tak vlasová pokožka dýchat, nebyly pokryty pryskyřicemi, silikony a jinými zbytky různých složek, které v nich zůstávají po konvenční vlasové kosmetice.

 

INNERSENSE péče je jiná, je čistá – dopřejte svým vlasům dva týdny, abyste se do nich znovu zamilovali.

 

Přáli jste si někdy vymazat roky nahromaděných zbytků od různých vlasových přípravků z vlasů “lusknutím prstu“, prostě jednoduše, hned a bez zdlouhavého čekání? Teď můžete!

Představujeme detoxikační masku na vlasy, která je navržena tak, aby odstraňovala toxiny a nečistoty.

 

Nastartuje vaši cestu zpět ke zdravým vlasům a udrží je na ní! Hlavními složkami této detoxikační masky jsou dřevěné uhlíkaolinový jíl a certifikovaný organický bílý ocet. Tyto složky spolupracují na přitahování mikročástic na povrch vlasu, aniž by vlasy zbavovaly přírodních olejů, jsou bez agresivních chemikálií, které mohou zvýšit poréznost vlasů.

Jen 3 – 5 minut aplikace detoxikační vlasové masky může odstranit roky nahromaděných zbytků po různých vlasových přípravcích a vrátit vlasy do jejich přirozeného, zdravého stavu.

 

detoxikační maska

 

Použití:

Detoxikační maska se nanáší na předem umyté mokré vlasy, od kořínků ke konečkům. Necháme působit 3 – 5 minut a poté vlasy důkladně opláchneme. Následně umyjeme pomocí šamponu a kondicionéru, ideálně z řady INNERSENSE. Použijte kdykoliv budete mít pocit, že vaše vlasy potřebují povzbudit nebo osvobodit od životního prostředí.

Afirmaci, “Ochotně se zbavuji všeho, co mi již neslouží” si uvědomte pokaždé, když si dopřejete toto luxusní ošetření. Je poselstvím, které naleznete na obale detoxikační masky INNERSENSE.

Detoxikační maska je jako “tlačítko RESTART” pro vaše vlasy, pomáhá přivést matné vlasy zpět k životu.

INNERSENSE nabízí kompletní vlasové rituály.

sdílet:

komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *