Hodnocení obchodu

5,0 1367 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1356x
4
8x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KA Avatar autora Kateřina Andělová | 24.1.2021
K Avatar autora Kateřina V. | 24.1.2021
Dámy z Lotosu jsou opravdu ženy na svém místě. Nejen, že produkty velmi dobře znají, dokáží poradit a objednávku přímo raketovou rychlostí vyřídí a doručí k zákazníkovi, ale i koncept celého obchodu je mi velmi sympatický. Za vším je vidět ohromný kus práce a zároveň není pochyb, že jde o něco, co dělají skutečně srdcem. Mě si získaly okamžitě. Rozhodně tu nenakupuji naposled a ráda doporučím dále.
EK Avatar autora Eliška Kudělková | 24.1.2021
Naprosto TOP obchudek, damy a produkty :-) Jako stala zakaznice vrele doporuciji vsem. Dekuji za vse!
M Avatar autora Michaela | 23.1.2021
Děkuji za krásný balíček a super produkt!
V Avatar autora Veronika | 23.1.2021
Mohu jen doporučit. Nakupuji po několikáté a vždy spokojena. Má pleť opět děkuje:)
E Avatar autora Eliška | 22.1.2021
Skvělá komunikace, když jsme řešili, kdy bude zboží skladem. A dáreček k nákupu potěšil :) Doporučuji.
P Avatar autora Petra | 22.1.2021
Dekuji za nadherne balicky, ktere od Vas chodi ♡
L Avatar autora Lenka | 22.1.2021
Velká spokojenost. Rychlé dodání. Milý pozdrav a dárek.
LB Avatar autora Lenka Blažková | 22.1.2021
Patří mezi nejlepší.
KJ Avatar autora Kristyna Janackova | 22.1.2021
Velmi
Avatar autora | 22.1.2021
I Avatar autora Iveta | 22.1.2021
LN Avatar autora Lubomír Novotný | 22.1.2021
A Avatar autora Adéla | 21.1.2021
Dokonalá spolupráce a balíček přišel rychle a hezky zabalen. Mám jen jednu výtku a to že tam byla levandula a otekla jsem kvůli tomu protože jsem alergická ale jinak krásný estetický dojem.
V Avatar autora Vojta S. | 21.1.2021
Moc příjemný e-shop, který mě zaujal provedením. Ale jako největší pozitivum beru zpracování zásilek. I k jedinému šamponu jsem dostal levandulový dáreček (snad prorocky zvolily moji oblíbenou vůni) a poděkování. Něco takového jsem od e-shopu určitě nečekal. Příště se nebudu jen slepě řídit cenou a dám si pozor, abych nakupoval svoji drogerii zde. Doporučím a děkuji mnohokrát!
AH Avatar autora Anezka Herzanova | 19.1.2021
Krásný eshop, balíček s výplní papíru místo plastů, skvělé. Dekuji
Avatar autora | 18.1.2021
Avatar autora | 16.1.2021
Avatar autora | 16.1.2021
M Avatar autora Michal | 14.1.2021
super

Stránka 1 z 69 , položek celkem: 1367

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.