Hodnocení obchodu

5,0 1656 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1645x
4
8x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lucie Karaskova | 16.5.2022
DC Avatar autora Dagmar Clarke | 12.5.2022
Jsem velmi spokojena, vse prislo rychle a vporadku. Dostala jsem i darecek coz bylo mile prekvapeni. Produkty teprve testuji ale u jednoho uz muzu rict ze predcil me ocekavani a dela vse jak mi bylo receno , ze udela. Dekuji za doporuceni holky z Lotusu.
LM Avatar autora Lucie Marschnerová | 11.5.2022
SP Avatar autora Sylva Provazníková | 3.5.2022
ZG Avatar autora Zuzana Gibová | 1.5.2022
Krásne balenie. Pozornosť k nákupu aj osobný odkaz veľmi potešili. Ďakujem! ????
EK Avatar autora Eliška Kudělková | 28.4.2022
Top srdcova zalezitost, dekuji! Vracim se pravidelne
JT Avatar autora Jana Tunová | 27.4.2022
Jsem velice spokojená ???? jak s produkty, vzorečky, balením či péčí o zákazníky. Je v tom kus ♥. Takže budu nakupovat znova. Děkuji.
K Avatar autora Kamila | 19.4.2022
Vše v pořádku, zboží rychle přišlo i s přibaleným dárečkem - vzorkem. ???? ráda zase příště nakoupím.
RT Avatar autora Renáta Theodosiadisová | 16.4.2022
Naprostá spokojenost a rychlé vyřízení včetně dárečků a osobního vzkazu. Děkuji a objednávám další produkty.
EN Avatar autora Eliška Novotná | 13.4.2022
Naprostá spokojenost za zboží, které jsem jinde neviděla. Děkuji Lotosu.
PD Avatar autora Pavla Drábková | 7.4.2022
Rychlé doručení a sladká pozornost velmi potěšila ❤️
B Avatar autora Barbora | 6.4.2022
PJ Avatar autora Petra Juroková | 1.4.2022
Velká spokojenost,rychlé dodání. Krásný vzkaz a dáreček v balíčku mě mile překvapil a potěšil. Určitě mohu jen DOPORUČIT ❤️❤️❤️
MH Avatar autora Michaela Horáková | 28.3.2022
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, nádherně a ekologicky zabaleny balicek s milým vzkazem a užitečným vzoreckem. DOPORUČUJI!!!
VD Avatar autora Veronika Dvořáková | 28.3.2022
Veliká spokojenost s obchodem lotosbeauty.cz Rychlé dodání, výborná komunikace. Produkt přišel hezky zabalený ve voňavé dřevité vlně, malý dáreček a milý vzkaz, který velmi potěšil. Hodnotím na 10 hvězd a vřele doporučuji.
DV Avatar autora Daniela Vanderková | 28.3.2022
Skvělý obchod, zboží vždy krásně a voňavě zabaleno. Jde vidět, že je to děláno s láskou..
NP Avatar autora Nikola Peňázová | 28.3.2022
MG Avatar autora Martina Girten | 24.3.2022
MO Avatar autora Michaela Ondráčková | 21.3.2022
Doporučuji všem! ????
MD Avatar autora Markéta Doležalová | 21.3.2022
Moc doporučuji. Děkuji za rady ohledně produktů pro manžela na lupy. Opravdu fungují!!

Stránka 1 z 83 , položek celkem: 1656