I přes aktuální dění náš e-shop funguje bez omezení a balíčky odesíláme i s úsměvem pod rouškou :-) #holkyzlotosu

Hodnocení obchodu

5,0 919 hodnocení
Přidat hodnocení
5
910x
4
7x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Dagmar Šilerova | 3.4.2020
KT Avatar autora Katalin Trocjuk | 3.4.2020
????
JK Avatar autora Jitka Knotková | 3.4.2020
LK Avatar autora Lenka Kutová | 3.4.2020
Bleskové dodání, nádherné balení s milým vzkazem a produkty jsou úžasné.
EB Avatar autora Eva Benada | 3.4.2020
Bleskové dodání, kvalitní a ověřené zboží a hlavně holky jsou prostě nejlepší ????
EP Avatar autora Erika Prucková | 3.4.2020
Dlouho jsem hledala kosmetiku,která se zajímá o složení a přírodu. Na instagramu jsem narazila na Martinku a zkusila si objednat řadu od Naobay a jsem velmi spokojená a zkouším další a další produkty a značky z tohoto skvělého obchůdku.
ZT Avatar autora Zuzana Tureckova | 31.3.2020
LP Avatar autora Lucie Přikrylová | 31.3.2020
J Avatar autora Jana | 31.3.2020
Líbí se mi velmi zajímavý sortiment přírodně orientovaného zboží se značkami které jsem dříve neznala. Odeslání a reakce obchodu byly velmi rychlé včetně reakce na můj dotaz. Zboží dorazilo velmi krásně zabalené s osobním přáním od majitelek, velmi milé! Obchod doporučuji a sama se určitě vrátím!
AV Avatar autora Andrea Válková | 31.3.2020
AT Avatar autora Andrea Tvarůžková | 29.3.2020
PW Avatar autora Pavlína Walterová | 29.3.2020
D Avatar autora Darina | 29.3.2020
MS Avatar autora Michaela Stehlikova | 29.3.2020
AT Avatar autora Anna Theerová | 27.3.2020
PS Avatar autora Petra Stachová | 27.3.2020
S obchodem jsem spokojena bez výhrad. Sehnala jsem zde zboží, které je v současnosti ve většině obchodů vyprodané. I přes platbu předem mi zboží bylo vcelku rychle doručeno. Komunikace obchodu také bez problému. Zabaleno i s milým vzkazem???? Obchod určitě doporučuji. Dle mé zkušenosti se nemusíte bát platby předem.
AL Avatar autora Alina Lytvyn | 27.3.2020
DN Avatar autora Denisa Navratilova | 27.3.2020
Naprosto, velmi rychle doručeno a krásně eko zabaleno ????
GV Avatar autora Gabriela Vlachová | 27.3.2020
KL Avatar autora Kristyna Latta | 27.3.2020

Stránka 1 z 46 , položek celkem: 919

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.