Hodnocení obchodu

5,0 1395 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1384x
4
8x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vlasta | 10.2.2021
C Avatar autora Chalel | 9.2.2021
Skvělá komunikace, rychlé odeslání
M Avatar autora Miluš | 8.2.2021
JV Avatar autora Jitka Valešová | 1.2.2021
Velká spokojenost, tak krásně zabalený balíček mi ještě nikdy nepřišel, navíc obratem a naprosto perfektní komunikace, moc děkuji holkám z lotosu
MK Avatar autora Martina knopova | 31.1.2021
Velika spokojenost! Moc dekuji:)
Avatar autora | 31.1.2021
Avatar autora | 29.1.2021
K Avatar autora Kačka | 25.1.2021
Jde vidět,že holky z lotosu svou práci dělají s láskou. Nadherně a pečlivě zabalený balíček vždy s milým vzkazem co potěší. Vřele doporučuji.
KA Avatar autora Kateřina Andělová | 24.1.2021
K Avatar autora Kateřina V. | 24.1.2021
Dámy z Lotosu jsou opravdu ženy na svém místě. Nejen, že produkty velmi dobře znají, dokáží poradit a objednávku přímo raketovou rychlostí vyřídí a doručí k zákazníkovi, ale i koncept celého obchodu je mi velmi sympatický. Za vším je vidět ohromný kus práce a zároveň není pochyb, že jde o něco, co dělají skutečně srdcem. Mě si získaly okamžitě. Rozhodně tu nenakupuji naposled a ráda doporučím dále.
EK Avatar autora Eliška Kudělková | 24.1.2021
Naprosto TOP obchudek, damy a produkty :-) Jako stala zakaznice vrele doporuciji vsem. Dekuji za vse!
M Avatar autora Michaela | 23.1.2021
Děkuji za krásný balíček a super produkt!
V Avatar autora Veronika | 23.1.2021
Mohu jen doporučit. Nakupuji po několikáté a vždy spokojena. Má pleť opět děkuje:)
E Avatar autora Eliška | 22.1.2021
Skvělá komunikace, když jsme řešili, kdy bude zboží skladem. A dáreček k nákupu potěšil :) Doporučuji.
P Avatar autora Petra | 22.1.2021
Dekuji za nadherne balicky, ktere od Vas chodi ♡
L Avatar autora Lenka | 22.1.2021
Velká spokojenost. Rychlé dodání. Milý pozdrav a dárek.
LB Avatar autora Lenka Blažková | 22.1.2021
Patří mezi nejlepší.
KJ Avatar autora Kristyna Janackova | 22.1.2021
Velmi
Avatar autora | 22.1.2021
I Avatar autora Iveta | 22.1.2021

Stránka 2 z 70 , položek celkem: 1395

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.